Сигнализирай!

Кристиано ще трябва да почака за дебюта си в "Ал Насър" (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
05.01.2023 г.
23
0

Кристиано Роналдо няма да дебютира скоро за новия си отбор "Ал Насър".  Очакванията бяха да видим още в днешния ден първия мач на португалеца в Саудитска Арабия. По програма" Ал Насър" е домакин на "Ал Тае".

“Ал Насър” представи Роналдо, той се обяви за уникален (видео)

Причината е наказанието от два мача, което английската Футболна Асоциация наложи на нападателя, след като Роналдо счупи телефона на невръстен фен на "Евертън", прибирайки се в тунела след двубоя между "карамелите" и "Манчестър Юнайтед", игран на 9-ти април миналата година.

източник: twiiter

Правилникът на ФИФА относно статута и трансфера на играчи гласи: Всяка дисциплинарна санкция до четири мача или до три месеца, която е наложена на играч от бившата асоциация, но все още не е изтърпяна до момента на трансфера се изпълнява от новата асоциация, в която играчът е регистриран, за да може санкцията да бъде изтърпяна на национално ниво.

Роналдо счупи телефона на фен при загубата на “Манчестър Юнайтед” от “Евертън” (видео)

Вероятно Кристиано Роналдо  ще направи своя дебют чак на 21-и януари, когато новият му тим ще срещне ”Ал Итифак”. До тогава петкратният носител на "Златната топка" ще трябва просто да тренира с новите си съотборници.

източник: twiiter

Източчник: dailymail

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.