Сигнализирай!

Две близначки се родиха в различни дни, в различни години (видео и снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
08.01.2023 г.
47
0

Две близначки се родиха в различни дни, в различни години, четем в Daily Mail.

Първото от двете момиченца на Кали Джо Скот от Дентън, Тексас, се появило на бял свят в 23:55 часа на 31 декември 2022 година. А само шест минути по-късно дошла и сестричката на Ани Ефи Роуз точно в 00:01 на 1 януари, като по този начин била обявена за първото новородено на болницата за новата година.

Две еднояйчни близначки, омъжени за братя близнаци, заченаха и караха бременноста си едновременно (видео и снимки)

„Радвам се на изключителния факт, че те ще тръгнат в живота си напред с ярката си индивидуалност още от прага на света“, каза Кали Джо пред Good Morning America.

https://www.youtube.com/watch?v=H0pxs7Z5UWM

Кали и съпругът ѝ Клиф Скот първоначално мислели, че близначетата им ще се родят през януари 2023 година. Родилката имала насрочено секцио за 11-ти, но повишено кръвно налягане я изпратило в болницата след преглед на 29 декември.

„Няма да излезем от болницата без да вземем в ръцете си бебенцата“

„Така между нас тръгна шегата, че няма да излезем от болницата без да вземем в ръцете си бебенцата. Някои от приятелите ни също се пошегуваха с това и ето, че то стана факт“, каза Кали Джо.

Млада майка роди близнаци с различен цвят на кожата (снимки)

Ани и Ефи се появили на бял свят с тегло от 2,27 кг. След като новогодишната еуфоория за двамата родители попреминала Кали и Клиф се чудят как ще празнуват рождените дни на двете си дечица в бъдеще.

Също така, родителите им ще имат затруднения при вписването на близнацие в спортни отбори. Правилото е участниците да се подбират според рождената им година. Но засега това не ги притеснява ни най малко.

„Радваме се на щастието си и всичко това ни изглежда супер забавно“, допълват щастливите родители.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.