Сигнализирай!

Нов филм на ужасите връща спомените ни за локдауна (трейлър)

Gospodari.com
Gospodari.com
11.01.2023 г.
66
0

Нов филм на ужасите, чието действие се развива в разгара на пандемията Covid-19, се очаква да излезе по кината тази седмица.

Sick се съсредоточава върху две приятелки, които решават да отидат заедно под карантина в уединена къща край езеро. Но, разбира се, тъй като това е филм на ужасите, не се свършва с печенето на бананов хляб и участието им в безкрайни Zoom викторини.

4 нови случая на Covid-19 изпратиха 1 милион души в Ухан в локдаун

Можете да видите трейлъра тук:

https://www.youtube.com/watch?v=IlS90jL1EHQ

Филмът, който излиза по екраните на зловещата дата петък, 13 януари, се развива през април 2020 г. Или точно когато светът беше блокиран, докато вирусът се разпространяваше по цялото земно кълбо.

И като че ли всичко това не е достатъчно лошо за главните героини... Те се сблъскват с маскиран маниак, решен да ги убие, разказва LadBible.

Синопсисът на филма гласи:

„Докато пандемията постепенно спира света, Паркър и нейната най-добра приятелка Мири решават да се останат сами. Или поне така си мислят.“

Лентата идва от продуцентите на M3GAN, The Purge и Insidious. Съсценарист е Кевин Уилямсън, който преди това е работил по Scream и I Know What You Did Last Summer, заедно с Кейтлин Краб.

В продукцията участват Гидеон Адлон, Витлеем Милион, Марк Менчака и Джейн Адамс.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.