Сигнализирай!

Бионсе взриви Дубай със завръщането си на сцена (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
23.01.2023 г.
46
0

Бионсе взриви Дубай със завръщането си на сцена. След 4-годишна пауза от концертната си дейност, Бионсе се появи неочаквано на откриването на луксозен курорт в Дубай, съобщава The Guardian.

Американският музикален уебсайт Pitchfork първоначално обяви, че артист ще направи изпълнение на неофициалното откриване на хотел Atlantis the Royal на 21 януари. Хотелът е поканил избрани гости на „уикенд, в който мечтите стават дестинация“. В изявлението се споменава "изпълнение, което се случва веднъж в живота", но не се уточнява на кой изпълнител.

Появата на Бионсе в Дубай бележи първия й пълен концерт от 2018 г. (тя изпълни две песни по време на трибютa за Коби и Джана Брайънт през 2020 г., а също така се появи на миналогодишните Оскари, за да изпълни „ Be Alive“ от King Richard). 

Това се оказа Бионсе, която изпълни комплект от 19 песни, включително колаборация с най-голямата й дъщеря, 11-годишната Блу Айви, в дебюта на живо на "Brown Skin Girl".

Изпълнението не включваше никакви песни от последния албум на Бионсе от 2022 г. "Renaissance". Този албум се смята за "любовно писмо" до пионерите сред изпълнителите на черна музика и "queer" общностите. Това е и причината поради която се предполага, че певицата не е изпяла песни от споменатия албум. Тъй като хомосексуалността е незаконна в Обединените арабски емирства и се счита за престъпление, наказуемо със смърт. 

В публиката са били много известни личности, инфлуесъри и журналисти. Те са били помолени да приберат телефоните си, за да предотвратят разпространението на кадри от събитието. Въпреки това, материали се появяват навсякъде онлайн. На тях се вижда изящната Бионсе да танцува с ливанската женска трупа Mayyas.

След концерта представителите на Бионсе разпространиха професионални кадри от шоуто. В съобщение за пресата се казва, че „предстоят още“.

Видео: Facebook

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.