Сигнализирай!

Бой на мача между "Ботев" Пд и руски гранд (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
27.01.2023 г.
27
0

Бой на мача между "Ботев" Пд и руски гранд. До грозните сцени се стигна още в началото на срещата между пловдивчани и руския "Спартак" Москва. В централно действащо лице за "канарчетата" се превърна Елвис Ману.

Още в шестата минута приятелската среща доби вражески характер. Спречкване в центъра между Ману и защитник на "Спартак" провокира реакция и у двамата. Те се сдърпаха и се наложи техни съотборници и съдията да ги разтървават. В последствие срещата продължи нормално.

Тя завърши при резултат 1-0 в полза на руския гранд. Единственият гол бе отбелязан в края на срещата, но определено ще бъде отличен като едно от най-красивите попадения за зимния подготвителен лагер и на двата отбора.

Руски отбори искат пари от”Левски” заради отказаните контролите

Мачовете срещу руски отбори породиха сериозни дискусии в България. Феновете на "Левски" бяха толкова настоятелни в желанието си отборът да спази бойкота, който цяла футболна Европа спазва срещу тимовете от военния агресор, че "сините" се принудиха да отменят контролите си. Те трябваше да бъдат именно срещу "Спартак" Москва и в последствие срещу "Урал".

Видео: YouTube

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.