Сигнализирай!

Вратар №1 на Мондиала не играе, но празнува като за Световно (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
30.01.2023 г.
15
0

Вратар №1 на Мондиала не играе, но празнува като за Световно. Емилиано Мартинес се прочу с просташкия си жест в края на Световното. Тогава той получи наградата за най-добър вратар на Мондиала и още на подиума се подигра с всички официални лица и милиардите зрители с неприличен жест. Това обаче определено не бе края на празненствата за аржентинеца.

https://twitter.com/nypost/status/1604947675442561025?s=20&t=nEN12Yvfi3RRbm07tk22RA

Те продължават дори и до този момент, вече над месец след завоюването на титлата. Мартинес може и да не се намира в най-добрата си форма на терена, но определено показва богата банкетна култура. Той е изпуснал три от шестте мача на отбора си след края на Мондиала. В останалите три има само една суха мрежа, дошла в последния кръг срещу "Саутхямптън".

Може би именно това провокира стражът на "Астън Вила" да се възползва от уикенда, в който отборът му не играе по най-добрия начин. Той вдигна шумен купон в Бирмингам, чийто официален повод бе именно вдигането на Световната купа от Аржентина. Реплика на трофея бе на разположение на гостите, които искат да се снимат с нея. Стените бяха декорирани с аржентински знамена, а цялата гала бе запечатана от телефона на приятелката му.

Image
Снимки: Twitter

“Манчестър Сити” взе дербито с “Арсенал” (видео)

На партито присъстваха повечето негови съотборници. На снимки с диджея, грижещ се за настроението на гостите, се виждат част от южноамериканските звезди на отбора като Филипе Коутиньо и Емилиано Буендия. "Астън Вила" се намира на 11-о място в класирането на Висшата лига, а отборът ще трябва да възстанови бързо след партито, тъй като следващият мач на тима е още този уикенд срещу Лестър "Сити".

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.