Сигнализирай!

Райън Рейнълдс в сълзи - отборът му изпусна да шокира ФА Къп (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
30.01.2023 г.
21
0

Райън Рейнълдс в сълзи - отборът му изпусна да шокира ФА Къп. Не е тайна, че известният актьор е огромен футболен фен. Страстта му към любимата игра е толкова голяма, че той дори купи част от отбор в Англия. Този отбор е "Рексам" и вчера бе напът да поднесе изненада в най-стария футболен турнир в света - Купата на футболната асоциация на Англия.

Image
Снимка: Twitter/Ryan Reynolds

Въпреки разликата от три нива в йерархията на английския футбол, "Рексам" бе нещо повече от достоен съперник за Шефилд "Юнайтед". Никой не предполагаше до какви драматични събития ще се стигне в края на мача във втората минута. Тогава абсолютният фаворит от Чемпиъншип поведе, благодарение на Оли МакБърни. И докато Шефилд мислеше, че мачът е приспан и прибран, домакините се оказаха несломими.

https://twitter.com/GaryLineker/status/1619727128710479872?s=20&t=nEN12Yvfi3RRbm07tk22RA

Пред съпреживяващия всяка секунда на терена поглед на собственика на тима Райън Рейнълдс, футболистите сътвориха малко чудо. Те изравниха малко след началото на второто полувреме. Това обаче само им отвори апетит за още. 11 минути по-късно резултатът бе 2-1 в тяхна полза. Щастието им не продължи много дълго. Оливър Норууд отново изравни 360 секунди след третия гол в мача.

Фен изрита в гръб вратаря на Арсенал (видео)

"Рексам" обаче не бе приключил.

До края оставаха още 25 минути на "Рейскорс Граунд", в които и двата отбора предстоеше да изпитат целия спектър на футболните емоции. Домакините поведоха за втори път в мача в 86-ата минута. И докато всички на стадиона вече празнуваха победа на Давид срещу Голиат, Голиат отново отвърна на удара. В петата минута от добавените седем капитанът на Шефилд Джон Игън вкара гола на спасението.

https://twitter.com/JohnWatsonSport/status/1619971977346973696?s=20&t=nEN12Yvfi3RRbm07tk22RA

Равенството 3-3 означава, че победител в този дуел от четвъртия кръг на турнира ще се определи чрез преиграване. Традицията в ФА Къп повелява при равенство двата отбора да излязат отново един срещу друг, но на терена на противника. Така освен по-класна селекция, Шефилд ще може да разчита и на домакинското предимсвто в реванша. Това прави възможността на Рексам да стигне до изненада още по-малка, а надеждите на Райън Рейнълдс да гледа отбора си напред в турнира - минимални.

Видео: DIEMAXTRA

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.