Сигнализирай!

Вкараха шотландски национал в болница след като играл болен

Gospodari.com
Gospodari.com
30.01.2023 г.
25
0

Вкараха шотландски национал в болница след като играл болен. Неприятната новина идва от английския Чемпиъншип. Линдън Дайкс от отбора на "Куинс Парк Рейнджърс" е хоспитализиран след усложнения от прекаран грип. Притеснителното в случая е, че нито от клуба, нито от лагера на играча не се дават подробности за неговото състояние.

Image
Instagram Стори на бившия съотборник на Дайкс Чарли Остин, който също е в болница. Оригиналният пост е на съпругата на Дайкс - Виктория. (Снимка: Twitter)

Единствените съобщения относно състоянието му са няколко кратки поста в социалните мрежи. Те са от еднотипен характер и пожелават бързо възстановяване на Дайкс: "Бъди силен, Линдън! Клубът следи изкъсо Линдън Дайкс и състоянието му след като той бе приет в болница през тази седмица. Пожелаваме на нашия номер 9 бързо възстановяване!", написаха от клуба. Подобен текст се появи и от родната футболна централа на Дайкс - шотландската.

Гарет Бейл се завръща в игра

От Чемпиъншип също запазват мълчание по темата за състоянието на нападателя. Дайкс е на 27 години и е необичайно за професионален спортист да изпита подобни усложнения след сезонен грип или вирус. Той игра в мача срещу Суонси "Сити" преди седмица. Въпреки че започна като титуляр, Дайкс бе заменен на плувремето. Треньорът на тима Нийл Кричли коментира, че той е имал симптоми на болест и е бил сменен, въпреки че е искал да продължи игра:

https://twitter.com/BBCSportScot/status/1619665242002259971?s=20&t=e_0TPvBm-VbkRYmyFApfEg

"Той искаше да продължи игра, въпреки че виждахме, че му е трудно. Не искахме да го заменяме, но трябваше.", гласи краткия коментар на Кричли, цитиран от The Athletic.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.