Сигнализирай!

Тарикати със скъпи коли трошат бариера в Хасково, за да не плащат паркинг (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
31.01.2023 г.
27
0

Тарикати със скъпи коли трошат бариера в Хасково, за да не плащат паркинг, показва видео, публикувано от Haskovo LIVE. Вандалските прояви се случват на общински паркинг до хотел "Аида". Фирмата, поддържаща съоражението разкрива, че десетки шофьори избягват плащането на такса за паркиране като се "плъзгат" под бариерата на влизане и на излизане.

На друго видео услужлив пътник вдига бариерата, за да премине шофьорът на лекия автомобил.

От фирмата уточняват, че извършителите се издирват, а при подобни случаи гражданите могат за подават сигнали. Прави впечатление, че хората със склонност да трошат бариери карат Мерцедес, Ауди и Инфинити- коли, които струват доста повече от 1 лев-толкова, колкото е таксата за 1 час престой на общинския паркинг.

За тарикатлъка като национален спорт в земята на Ганьо (Коментарът на “Господарите”)

Паркингите до хотел „Аида“ и комплекс „21 век“ са собственост на Община Хасково. От Общината вече са изискали кадрите от видеокамерите на фирмата. Подаден е сигнал и до полицията.

„В него сигнализираме официално органите на реда, за да предприемат необходимите действия за установяване на нарушителя. Той освен, че уврежда общинско имущество, отказва да заплати дължимата такса за ползване на паркинг“, уточниха от Община Хасково.

Това не първият случай, когато шофьори на скъпи автомобили, за да спестят 1 лев за престой на паркинга, предпочитат да строшат бариерата. За всички предишни случаи полицията е уведомена, за да установи нарушителите.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.