Сигнализирай!

Млада жена от Велико Търново опита да се самоубие на живо в ТикТок

Gospodari.com
Gospodari.com
01.02.2023 г.
39
0

Млада жена от Велико Търново опита да се самоубие на живо в ТикТок, информира dir.bg. За щастие нейна зрителка подава сигнал на телефон 112. В последствие жената е откарана в спешно отделение.

Случаят се развива в неделя вечерта в търновския квартал "Колю Фичето". Причината за опита ѝ за самоубийство е любовни страдания в резултат на измама.

Младата жена се запознава онлайн с мъж, който ѝ се обяснил в любов. За съжаление, той се оказва измамник, тъй като започва да я изнудва за пари. Иска от жената 2500 лв., защото е в затруднено положение. В замяна обещава да ѝ изпрати колет с подаръци. Жената се подвежда и изпраща парите, но колетът така и не пристига.

Тя споделя случката в ТикТок, където има 3700 последователи. Те я информират, че е станала жертва на измама, което не ѝ понесло и в последствие се опитва да отнеме живота си.

source: iStockphoto

Гръцките власти разследват връзка между самоубийство на дете и TikTok предизвикателство

В пряко излъчване от дома си, жената приема голямо количество хапчета и алкохол и казва, че ще се хвърли от осми етаж.

Зрителите се опитват да я вразумят, но в даден момент тя изчезва от кадър. Младо момиче, което гледа от Варна, подава сигнал на 112.

Полиция и Спешна помощ се забавят, тъй като не знаят точния адрес. В крайна сметка намират жената, преди да е станало твърде късно, и я откарват в МБАЛ "Д-р Стефан Черкезов". Там откриват, че погълнатите хапчета са за диабетици. След намесата на медиците, момичето е стабилизирано и изпратено към Центъра за психично здраве.

Интернет пространството може да бъде опасно. Бъдете бдителни и не се поддавайте на манипулации. Избягвайте да пращате пари на хора, които не познавате добре или не сте срещали, особено ако те се опират на чувствата ви. Най-честите измами разчитат на вашите емоции и човечност, като измамниците се опитват да ви поставят в ситуация, в която не можете да разсъждавате трезво.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.