Сигнализирай!

"Левски" вдига двойно парите на чуждестранна звезда

Gospodari.com
Gospodari.com
03.02.2023 г.
33
0

"Левски" вдига двойно парите на чуждестранна звезда. Въпреки сериозните финансови затруднения на "сините", те ще качат два пъти заплатата на един от най-добрите си играчи. Става въпрос за Хосе Кордоба. Панамският защитник бе най-желаният футболист на "Левски" по време на зимната пауза.

Хосе Кордоба печели единоборство срещу Кирил Десподов от "Лудогорец" (Снимка: Facebook/PFC Levski)

От клуба разкриха официални оферти за бранителя от страна на три отбора. Това са руският "Сочи", американският Ню Йорк "Сити", както и датският "Брьондби". Именно скандинавците са предложили най-примамлива оферта за звездата. Тяхното предложение е било в размер на 2,2 милиона евро, както и 10% от сумата при последващ трансфер.

Най-привлекателно от гледна точка на футболиста пък е било предложението на тима от МЛС. Офертата за личните условия на Кордоба от Голямата ябълка е била в размер над 10 пъти по-голям от заплатата, която получава в момента на "Герена". Футболистът е останал недоволен от отхвърлянето на тези трансферни предложения от страна на "Левски".

Футболен стадион, стопанисван от МВР, тъне в разруха (видео)

Наложило се е в личен разговор с него Станимир Стоилов и част от ръководните фактори в клуба да го убеждават, че това е по-добрият вариант за неговото бъдеще. Надеждите им са той да запази и дори да подобри формата си през пролетния полусезон и през лятото да бъде продаден за още по-голяма сума, която да помогне още повече на "сините" в битката с финансовия недоимък.

"Левски" подновява мачовете от efbet Лига на 11. февруари с домакинство на "Черно море" Варна. Столичани се намират на шесто място в класирането, но са в серия от осем последователни мача без победа в елитното ни първенство.

Видео: ЛЕВСКИ ТВ

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.