Сигнализирай!

Още депутати на "Възраждане" са предпочели еврото в личните си банкови сметки

Gospodari.com
Gospodari.com
12.02.2023 г.
202
0

Още депутати на "Възраждане" са предпочели еврото в личните си банкови сметки, показват данните от данъчните им декларации, обобщени от Bird.bg.

Маргарита Генчева е декларирала 31 092 евро във влогове. Съпругът ѝ Даниел Генчев пък разполага с 18 685 евро в кеш, сочи декларацията на депутатът от "Възраждане".

Цвета Рангелова също е фен на еврото, когато става въпрос за личните ѝ финанси. Тя декларира 44 042 евро в кеш. НАП харесва това...

Един от най-разговорливите членове на "Възраждане" Цончо Ганев също предпочита еврото. Той е изтеглил лизинг за автомобил на стойност 12 374 евро. Декларира и депозит за 41 601 евро на името на съпругата си Александра Ганева.

Иво Русчев също предпочита евро и... биткойни. Той има налични 69 000 евро в кеш, изтеглил е и 220 000 евро ипотека. Жена му държи част от спестяванията си на стойност 490 000 лева в биткойни. Тя има и влог с 97 000 евро.

Продължавайте да вярвате, че това са хора, които бранят българския лев. Те в това време ще продължават да събират личните си средства в евро. Само не става ясно защо са избрали еврото пред рублата, но явно няма скоро да получим отговор на този въпрос.

Колаж: Bird.bg

За още финансови съвети се обърнете към лидера на партията Костадин Костадинов - все пак само той знае как със заплата около 7000 се плащат 9000 във вноска по ипотека.

Само за година Костадинов погасил кредити, надвишаващи доходите му като депутат

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.