Сигнализирай!

Сериозни въпросителни пред оцеляването на "Левски"

Gospodari.com
Gospodari.com
13.02.2023 г.
31
0

Сериозни въпросителни пред оцеляването на "Левски", след като днес стана ясно, че сделката със смяната на собствеността няма да се случи. Така бъдещето на "синия клуб" е поставено на карта, заради големи задължения, които са натрупани.

Основателят и председател на Надзорния съвет на United Group и водещ инвеститор в Sport Republic - Драган Шолак, излезе с официална позиция относно преговорите с "Левски".

Ето и цялото съобщение:

"Във връзка с големия обществен интерес към потенциалната сделка между United Group и/или Sport Republic, свързана със собствеността на ФК „Левски“, бих искал да ви информирам, че преговорите за придобиване на клуба завършиха неуспешно.

Положихме сериозни усилия и приложихме цялата си професионална експертиза, за да преструктурираме основно дълговете на ФК „Левски“ и да развием стабилен бизнес модел, който да гарантира устойчив успех на клуба – както очакват многобройните поддръжници и фенове на ФК „Левски“ в България. За съжаление не постихнахме успех.

Бих искал да изразя специалната си благодарност към министъра на младежта и спорта г-жа Весела Лечева и българските институции за подкрепата и ангажираността им по време на целия процес."

Драган Шолак

Основател и председател на Надзорния съвет на United Group

Водещ инвеститор в Sport Republic

Провал за “Левски” на рестарта на шампионата (видео)

Видео: LevskiTV

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.