Сигнализирай!

Бляскаво начало на новия сезон на "Като две капки вода"

Gospodari.com
Gospodari.com
19.02.2023 г.
80
0

Бляскаво начало на новия сезон на "Като две капки вода". Най-гледаното телевизионно шоу този сезон ще се излъчва всяка неделя от 20:00 ч. по NOVA. Водещи са обичайните заподозрени - Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро.

Този път журито е в състав: Хилда Казасян, Димитър Ковачев-Фънки и Веселин Маринов. Към тях тази вечер се присъедини и продуцентът Маги Халваджиян. От следващия епизод на негово място ще бъде Асен Блатечки. Учасниците отново са обичани звезди - 9 актьори и музиканти, които се впускат в предизвикателството всяка седмица да влизат в образи, избрани от Бутона на късмета.

А ето и кои са участниците този сезон: Кали, Христо Гърбов, Дара Екимова, Тома, Яна Маринова, Христо Петков, Владимир Михайлов, Юлия Йорданова - Керана и Ралица Паскалева и Димо Алексиев.

Taзи година ментори на участниците са Етиен Леви, Ненчо Балабанов и Алекс Енева.

Това е вторият сезон на "Като две капки вода" за 2023 година, след като преди седмица приключи специалният благотворителен мини-сезон на любимото шоу. Той беше посветен на четири каузи на UNICEF и беше в партньорство с най-голямата организация в защита на децата в света. По време на него 12 звезди пяха с 12 деца любими песни, влизайки в образите на световни звезди. Победители станаха Деси Слава и Елена.

„Като две капки вода за всяко дете“ събра над 500 000 лева в помощ на три каузи

Гледайте "Като две капки вода" всяка неделя от 20:00 часа по NOVA!

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.