Сигнализирай!

Феновете освиркаха "Челси" след загубата, искат главата на треньора (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
19.02.2023 г.
20
0

Феновете освиркаха "Челси" след загубата, искат главата на треньора. Поредният негативен резултат за "сините" от Лондон предизвика гневни реакции у техните привърженици. След поражението на "Стамфорд Бридж" от "Саутхямптън", играчите и треньора бяха изпратени с освирквания.

Image
Снимка: Twitter

Многомилионната селекция на "Челси" силно разочарова до момента. Тимът е в серия от пет поредни мача без победа във всички турнири. По-притеснителното е, че тимът е спечелил едва една среща за цялата календарна година. До момента "сините" имат десет изиграни двубоя през 2023 г.

Image

Голяма част от феновете насочват гнева си към треньора на отбора Греъм Потър. Той застана начело на сезона през септември миналата година, но до момента е спечелил под 30% от мачовете си като старши треньор в Лондон. Неговите качества се подлагат под още по-сериозен въпрос, заради колосалната селекция, която "Челси" направи.

След похарчени 650 милиона от лятото до сега, “Челси” стигна само до 0:0 (видео)

При "сините" пристигнаха нови попълнения на стойност 650 милиона евро от лятото досега. Това обаче по никакъв начин не се отразява върху резултатите. Отборът е десети във Висшата лига, а поражението с 0-1 от борещия се за оцеляване "Саутхямптън" е второ за сезона от "светците". В мача пък Джеймс Уорд-Прауз отбеляза единствения гол от пряк свободен удар, като така се доближи само на едно попадение от вечния рекорд за голове от фаул, държан от легендата Дейвид Бекъм.

Видео: DIEMAXTRA

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.