Сигнализирай!

5-звезден "Реал" унижи "Ливърпул" на “Анфийлд“ (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
22.02.2023 г.
21
0

5-звезден "Реал" унижи "Ливърпул" на “Анфийлд“. “Кралския клуб“ победи с 5:2 “червените“ в първи 1/8-финал между двата отбора в Шампионската лига.

източник: twitter

"Ливърпул" започна добре срещата и поведе с два гола преди да са изтекли и 15 минути игра. Точни за домакините бяха Дарвин Нунес и Мохамед Салах. Попадението на египтянина го превърна в най-резултатния футболист на Ливърпул в евротурнирите с 42 гола. Всичко хубаво за англичаните обаче приключи до тук.

източник: twitter

С два гола на Винисиус Жуниор още преди почивката, гостите успяха да стигнат до равенството. Със своите 22 години и 224 дни, бразилецът се превърна в най-младия футболист, който бележи два гола на “Анфийлд“ в европейските турнири. Този рекорд се държи от Йохан Кройф, който през 1966 година е само 19г. 233 дни, когато праща топката два пъти в мрежата на “червените“.

източник: twitter

През втората част Реал Мадрид, показа защо е 14-кратен Европейски клубен шампион и успя да отбележи нови три гола. Едер Милитао бе точен за 3:2. След това носителят на “Златната топка“ Карим Бензема се разписа на два пъти и по този начин оформи крайното 5:2.

източник: twitter

Преди този мач "Ливърпул" никога не беше получавал повече от три гола като домакин в Европа. В тази среща "Реал Мадрид" вкара пет.

Ливърпулски пиромани тормозиха цяла нощ “Реал” Мадрид (видео)

Видео: maxsport

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.