Сигнализирай!

Първите думи на новия шеф в ЦСКА

Gospodari.com
Gospodari.com
23.02.2023 г.
14
0

Новият силен човек на стадион “Българска армия“ говори за първи път след назначването си в ЦСКА. Стоян Орманджиев ще бъде изпълнителен директор. Той разкри и своите функции в клуба и допълни, че ще работи заедно с другия директор - Филип Филипов.

източник: Bulphoto

Който не ме познава на 37 години съм, с две деца, семеен. Приемам като голяма отговорност тази длъжност. Много се вълнувам. Моят баща щеше да се гордее с мен днес, той много искаше да съм футболист. Е, не станах и не съм горд с кариерата си на футболист, надявам се да стана добър ръководител. Надявам се да надминем целите. Трябва да се запозная със случващото се в клуба. Нещата се случиха бързо".

източник: Bulphoto

Искам да благодаря на Лъчезар Танев, с който работихме заедно. Колкото повече цесекари са зад гърба ми, толкова по-добре. Ще имаме много работа. В ЦСКА и двама директори не са достатъчни. Има работа за още много. Радвам се, че влизам в такъв момент. Бях поканен от Фондацията. Отговарям за Фонд „Спорт“. Снощи спах добре и сънувах, че ЦСКА ще има нов много хубав стадион.Тепърва обществеността ще се запознава с нашата дейност. Какво по-добро от това нашият първи проект да е свързан с ЦСКА? Насочени сме и към други подобни проекти. За нас ЦСКА е ракета-носител. Това е най-популярният и разпознаваем клуб“.

ЦСКА с нови собственици

Доколкото знам логото на букмейкъра продължава да седи на фланелката. Тепърва ще разглеждаме и рекламните договори. За да може ЦСКА да построи стадион, да има добър отбор и школа, да има добра физиономия, модерна, основополагащо за това е стадионът. Бюджетът няма как да се намалява, а само да се увеличава“, каза Орманджиев.

Видео: sportal.bg

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.