Сигнализирай!

Мъж, закъсняващ за полета си, опита да го забави с бомбена заплаха

Gospodari.com
Gospodari.com
27.02.2023 г.
21
0

Мъж, закъсняващ за полета си, опита да го забави с бомбена заплаха. За тази любопитна случка разказва 9gag.

Служител в армията на Индия е арестуван за предполагаемо обаждане до полицията за измамна бомбена заплаха в понеделник. Това се е случило, след като е изпуснал втория си полет за деня.

Летище върна самолет с над 300 пътници след двучасов полет – закъснял за кацане

59-годишният Аймеер Бадрая е трябвало да се качи на полет на компанията Indigo от южния град Хайдерабад. Той се е насочвал към Ченай. Въпреки това му е бил отказан достъп поради закъснение.

След като е изпуснaл полета си в 5:15 сутринта, мъжът не успял да се качи и на втория, който е резервирал за 10:15 сутринта. Впоследствие е започнал скандал с персонала на летището.

Р. Сриниваш, служител на полицейското управление на международното летище "Раджив Ганди" в Хайдерабад, каза:

"Споменатият пътник се скарал със служителя на Indigo и го помолил да му позволи да се качи на борда. Той заплашил да спре самолета и се обадил на полицията, като информирал за бомба в полет 6E-6151 и поискал да бъде спряно излитането му.

Той се е обадил от разочарование, след като изпуснал два полета, тъй като е бил разстроен, че не може да се яви на служба."

След като научили за бомбената заплаха, от полицаите се свързали с обаждащия се. Те същевременно предупреди Комитета за оценка на бомбената заплаха на летището, съобщи The Times of India.

Докато полицията го притискала за подробности, мъжът, който е служил като началник инженер на военните служби, признал, че е направил измамно обаждане.

Длъжностни лица посочиха, че фалшивата бомбена заплаха е причинила „неудобство“ на много пътници на летището в Хайдерабад. Тя е задействала проверки за сигурност, което е довело до закъснения.

Бадрая е бил задържан и обвинен в сплашване и нарушение на Закона за въздухоплавателните средства.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.