Сигнализирай!

Трогващ жест за децата на земетресението от страховита агитка (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
27.02.2023 г.
20
0

Трогващ жест за децата на земетресението от страховита агитка. Последиците от земетресението в южна Турция ще се усещат години напред. Вълната от съпричастност обаче става все по-голяма. Именно като знак на подкрепа към най-малките и невинни жертви на земетресенията, фенове на турски отбори направиха страхотен жест по време на мач.

Може да бъде изображение с 2 души и на открито

Това се случи по време на последното домакинство на истанбулския гранд "Бешикташ". Привържениците на "черно-белите" заляха терена с купища плюшени играчки, които ще бъдат дарени на деца, пострадали при земетресенията в южната ни съседка.

Многохилядната вълна от всевъзможни по вид и форма играчки заля терена само пет минути след началото на срещата. Феновете на "Бешикташ" са известни като едни от най-свирепите към чуждите агитки и отбори. Мачовете на 40 000-ия стадион "Водафон парк" са кошмар за всеки гостуващ отбор.

Страховитото множество обаче този път показа най-бялата страна на душата си. Трагедията обедини цялото турско общество, както и международната общност. Земята под южната ни съседка за съжаление продължава да се тресе, а днес бе регистриран нов силен трус. Пореден силен трус в Турция

Видео: beIN Sports

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.