Сигнализирай!

Нов фал по делото срещу нападателя на Пендиков в Охрид (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
28.02.2023 г.
31
0

Нов фал по делото срещу нападателя на Пендиков в Охрид. Това стана ясно, след като половин час след старта на делото в Северна Македония, заседанието бе прекратено. Причината за това е, че защитата не разполагала с всички събрани доказателства, съобщи bTV.

На това първо заседание в залата присъстваше нападателят Илия Спасевски. Той бе задържан за 30 дни и после освободен под гаранция.

Адвокатът на българина Стефан Камишевски заяви, че генерално нямат аргументи, а само го защитават като жертва на криминалното дело. В отговор на въпрос на журналисти дали ще се яви в залата , Камишевски заяви, че ще това ще стане, след като премине лечението му.

Оперираха нападнатия в Охрид българин Християн Пендиков (видео)

Секретарят на на българския клуб „Цар Борис III“ в Охрид беше пребит на 19 януари вечерта. На следващия ден Пендиков бе транспортиран за лечение в България с българския правителствен „Фалкон“.

„Нападение от омраза? Как може да бъде нападение от омраза като неговият татко спасяваше българските граждани в голямата братска злополука. От малък той е възпитан в дух да обича всеки и най-малко да мрази някого. Сега помислете дали е от омраза, или се дава един политически акцент, който се политизира до едни страшни граници“, заяви адвокатът на Илия Спасески Димитри Цоновски.

Устата разгневи македонците с „урок по история“ (видео)

Новата дата е насрочена за 5 април.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.