Сигнализирай!

Лена Бориславова официално завежда дело срещу сценаристите на Трифонов

Gospodari.com
Gospodari.com
28.02.2023 г.
25
0

Лена Бориславова официално завежда дело срещу сценаристите на Трифонов. Това съобщи самата тя в личния си профил във Facebook.

Лена Борислава се завръща в политиката

Ето какво написа Бориславова по-рано днес:

"13:30 в деловодството на Софийски градски съд ще бъде регистрирана първата ми искова молба за клевета и уронване на името ми. След сценаристите следват още няколко срещу мними обществени говорители и жълти медийни бухалки."

Тя беше депутат от “Продължаваме промяната” за кратко, след това стана началник и говорител на кабинета на премиера Петков. След падането му от власт не се кандидатира за депутат и се оттегли от политиката. Тогава сред мотивите си тя посочи именно личните атаки, на които беше подложена по време на участието си в управлението.

Сега бившият началник на кабинета ще предприеме правни действия заради разпространения от телевизия “7/8” видеоклип, озаглавен “Песен за Лена”.

Видеото е с непосочени автори и включва кадри с образа на Бориславова, озвучени с популярна мелодия. И текст, изпъстрен с вулгаризми, диалектизми, груби сравнения и подигравки на лична основа. Видеоклипът беше публикуван в YouTube канала на продуцентската компания “Седем осми”. Излъчен е и в “Шоуто на сценаристите” по едноименния канал, а в профила си във Facebook го публикува и бившият тв водещ и лидер на “Има такъв народ” Слави Трифонов.

Подготовка за изборите

Както вчера ви съобщихме, Лена Борислава се завръща в политиката. Tя ще бъде подгласник на Христо Иванов в 24-и район в София на предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2 април.

"12:30 обединението на “Продължаваме Промяната - Демократична България” регистрира своите листи за предстоящите предсрочни парламентарни избори, в които ще бъда кандидат за народен представител от 24 МИР."

Това написа още Бориславова в социалната мрежа.

"#ИмаКак и #ИмаКой да прави политика по друг начин, без главоломна корупция и кражби, както и политическа сатира с интелект и в границите на човешкото достойнство.
Зависи от всички нас", пише още тя.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.