Сигнализирай!

Вижте каква кочина оставиха футболните ни национали в Литва (снимка)

Gospodari.com
Gospodari.com
19.06.2023 г.
25
0

След посредствения мач с Литва, който завърши с равен, родните национали са оставили и кочина в съблекалните, показва местното електронно издание 15min.

На сайта е публикувана снимка с неприятната гледка, която гласи "Съблекалнята на българския национален отбор след мача в Каунас."

източник: https://www.15min.lt

Полицията в Португалия откри 80 отвлечени футболисти, държани в плен

"Явно гостите не очакваха изхода от мача в петък. В съблекалнята им не липсваха скандали и разправии. В крайна сметка те напуснаха ето така чисто новия стадион.", се казва в материала.

Из цялата стая се виждат разхвърлени бутилки, кутии от пица и лични принадлежности. Въпреки че на този етап няма информация за напрежение в тима, в съблекалнята явно е кипял хаос, който е станал причина за кочината.

Поведението на родните ни футболисти се откроява още повече на фона на стандарта, зададен от японците в отношението им към домакините. След всеки свой мач те оставят съблекалнята си в безупречен вид и с бележка, изразяваща благодарност на местния език.

Националите ни загубиха всякакви шансове да се класират за първи голям форум от 2004 г. насам. Те не успяха да победят останалия с 10 играчи отбор на Литва. Това се явява 17-и неуспешен опит след единствената добавена точка в класирането.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.