Сигнализирай!

Кофа със замазка падна от строеж до преминаващо дете (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
03.07.2023 г.
11
0

Кофа със замазка падна от строеж до преминаващо дете в центъра на София. В 10:30 часа в понеделник Георги и дъщеря му отиват да преместят автомобила си, паркиран на оживена улица. На косъм от трагедия се разминават и той, и дъщеря му, а щетите са само материални, информира bTV.

„Тя си ядеше ябълка пред автомобила ни. В следващия момент от покрива на сградата падна кофа, впоследствие се оказа замазка. Тя дори не разбра какво точно се случва. Като видях с периферията, че нещо лети отгоре, я дръпнах и падна до нея. И това се случва на супер оживена улица в центъра на София и без никакви обезопасявания и без никаква индикация, че някъде се случва ремонт“, разказва Георги.

И допълва: „Никой не се показа дори да види дали долу няма ударен човек или въобще дали нещо не се е случило. Полицаите се качиха горе и свалиха момчетата“.

На място пристига и екип на районния инспекторат.

Началникът на районен инспекторат „Средец“ Николай Каменов обясни, че е съставен акт на частно лице, тъй като не е установено юридическо лице. Съставен е протокол с предписание да се преустанови извършване на строително-монтажните работи.

От районния инспекторат заявиха, че ще продължат да правят проверки на обекта, за да не се достигне до повторни нарушения.

Сигнал срещу медицинска сестра, ударила 2-годишно дете в столична детска градина (видео)

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.