Сигнализирай!

Бившият военен министър: Ако Зеленски дойде в България, дано Радев намери сили да се срещне с него (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
05.07.2023 г.
10
0

Дано се осъществи посещението на Зеленски. Вярвам, че Радев ще намери сили да се срещне с него и да му каже: „ С вас съм, г-н президент, Украйна ще победи, Крим е украински, ще помагаме колкото е нужно”. Това ще бъде голяма промяна в България.". Това коментира Велизар Шаламанов, бивш военен министър на България за NOVA.

Коментарът е по повод на евентуалното посещение на украинския президент Володимир Зеленски, което сегашният министър на отбраната обяви, че се подготвя от известно време.

източник: twitter.com/PresidentOfBg

Изтеклата информация за посещението на Зеленски може да доведе до отмяната му

Зеленски е лидер на промяната за Европа и нашия регион, със сигурност. Евентуалното посещение на Зеленски би било осъществено с необходимите мерки за сигурност.”, коментира бившият министър.

Декларацията, която ще се гласува днес в парламента, не е просто декларация, която подкрепя членството на Украйна в НАТО. Важно е да бъде приета преди срещата във Вилнюс, защото тя ориентира усилието към бъдещето – към това бързо да приключи тази ужасна агресия на Русия към Украйна, да започне процесът на възстановяване на Украйна, интеграция в ЕС и в НАТО.”, каза Шаламанов.

"Към момента основният двигател на промяната е правителството. Надявам се днес и парламентът да се присъедини.”, каза още той.  

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.