Сигнализирай!

Адвокат без права завлече десетки клиенти с хиляди левове (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
12.09.2023 г.
56
0

Адвокат без права завлече десетки клиенти, разказва NOVA. Мнимата адвокат Десислава Богатинова била наета, за да представлява хората. Получила е хонорари и е сключила договори с тях. В последствие обаче се оказва, че тя няма право да упражнява професията.

След като разбират истината Богатинова изчезва. Не е свършила работата, за която е наета. Пропуснала е да върне и хонорарите. Пред някои клиенти тя е твърдяла, че е носител на наградата "Бизнес дама" за своя професионализъм. Това се оказва факт - снимка от 2012 година показва дамата на награждаването на бляскавото събитие:

Всъщност за злоупотребите на Богатинова през юли разказа и репортаж на bTV. Тогава шест строителни фирми се оплакаха, че са били завлечени с пари след неизпълнени обещания да спечелят обществени поръчки за милиони левове. Всяка от фирмите дала по 50 000 лева на Десислава Богатинова, която се представила за консултант.

Посланието

Скъпи приятели, това е пореден случай, който крещи - проверявайте внимателно хората и фирмите, с които сключвате договори! Бърза проверка показва и актуалното състояние на въпросната адвокатка - лишена от права, и сигналите на други потърпевши през годините. Вярно е, че в такива случаи трябва държавата да си влезе във функциите, но докато я чакаме вероятно ще има още десетки потърпевши. Ако сами не се пазим от измамниците, те ще продължават да се "вихрят".

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.