Сигнализирай!

"Левски" влетя в топ три след победа над "Пирин" (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
14.09.2023 г.
26
0

"Левски" победи "Пирин" Благоевград с 2:0 в отложен двубой от 6-тия кръг на Първа лига. С успеха "сините" влетяха в топ три на класирането.

снимка: levski.bg

Попаденията за отбора на Николай Костов паднаха през втората част. 12 минути преди края Уелтън отбеляза за 1:0, а крайния резултат оформи Асен Митков. За 18-годишния юноша на клуба това беше дебютен гол със синия екип.

снимка: levski.bg

За "Левски" в този двубой не играха Пламен Андреев и Хосе Кордоба, които получиха почивка, заради участието им в националните отбори. Капитанът Андриан Краев пък остана на скамейката, защото отказва да поднови своя договор.

Испански медиен гигант обърка “Левски” с ЦСКА

През първата част гостите от Благоевград имаха първото положение в мача, но завърналият се на врататата Николай Михайлов спаси. Левски също изпусна две положения.

През вторите 45-минути домакините имаха тотална доминация, но едва след появата на Асен Митков на терена в 62-ата минута играта на "сините" придоби завършен вид и попаденията не закъсняха.

"Левски" е с актив от 15 точки със седем изиграни мача и е на трето място. "Пирин" остава на дъното с едва една точка, един отбелязан гол и е единственият отбор без победа от началото на сезона.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.