Сигнализирай!

"Времето е спряло" в Спешното отделение в Перник (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
16.01.2024 г.
17
0

Сякаш времето е спряло в Спешното отделение в Перник. За мизерни условия сигнализира Милена Станиславова в репортаж на NOVA. Тя е посетила МБАЛ „Рахила Ангелова”, за да придружи баща си, който е имал нужда от лекарска помощ.

Получи максимално добра помощ от лекарския екип. Линейката дойде за 20 минути. Проявиха невероятно отношение към баща ми, след това в Шокова зала изпаднах в абсолютен шок – всичко старо, захабено. Хората бяха положили максимални усилия да бъде чисто. Времето беше спряло 50-те години, но в най-отвратителния им вид. Никой не заслужава да работи в тази мизерия, стана ми обидно за лекарите.”, разказа Милена.

Болнична стая в МБАЛ "Рахила Ангелова"

Отново отлагат построяването на Националната детска болница

"Сигнали, свързани с хигиенните норми и здравни изисквания, следва да бъдат подавани към съответната регионална здравна инспекция, която е компетентния орган.", коментират от Министерството на здравеопазването

Оттам твърдят още, че е предвидено преустройство и ремонт на Спешното отделение. Не е уточнено обаче кога ще започнат ремонтните дейности.

Коментарът на "Господарите"

Няма как да очакваме да задържим родните си специалисти, когато работят в условия на мизерия, корупция и ниски заплати. Това касае и пациентите, които разчитат на адекватна и съвременна медицинска помощ.

Призоваваме здравното министерство да си свърши работата и да извърши необходимите ремонти, за да подобри базата на болницата.

Подавайте ни сигнали за всякакви нередности и злоупотреби на gospodari.com

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.