Сигнализирай!

Арнолд Шварценегер бе задържан на летище в Германия заради луксозен часовник

Gospodari.com
Gospodari.com
17.01.2024 г.
9
0

Арнолд Шварценегер бе задържан на летище в Германия заради луксозен часовник. Холивудският актьор бе арестуван за кратко на летището в Мюнхен, тъй като се твърди, че не е декларирал скъп часовник, който е планирал да продаде на търг за благотворителност, съобщи Guardian.

https://twitter.com/JaunNews/status/1747685623836623285

76-годишният Арнолд Шварценегер е бил задържан в митническата зона на летището в сряда следобед, след като е пристигнал в Германия от САЩ, според говорител на митниците Томас Майстер.

Шварценегер успял да продължи пътуването си, след като платил хиляди евро данъци, съобщава германският вестник Bild.

Луксозният часовник трябвало да бъде продаден на търг за набиране на средства за климатичната инициатива на Шварценегер в австрийския ски курорт Кицбюел в четвъртък.

Шварценегер казва, че се е опитал да обясни на митническите служители, че часовникът е бил за добра кауза, но безуспешно.

https://www.youtube.com/shorts/Ww3jiw2Awd4

Предметите, които обикновено се предлагат на търг на такива вечери, включват произведения на изкуството и подписани сувенири, според уебсайта на инициативата.

Въпросният луксозен часовник е изработен специално за Шварценегер от луксозния швейцарски производител на часовници Audemars Piguet.

Вижте какво носи певецът Хулио Иглесиас в специален тайник в багажа си (видео)

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.