Сигнализирай!

"Славия" издигна кандидат за президент на БФС

Gospodari.com
Gospodari.com
19.02.2024 г.
13
0

"Славия" издигна кандидат за президент на БФС. Президентът на клуба Венцеслав Стефанов заяви пред blitz.bg, че ще застане зад Михаил Касабов на предстоящия Конгрес на Българския футболен съюз.

„Управителният съвет на "Славия" на свое заседание взе единодушно решение да номинира Михаил Касабов за шеф на футболната ни централа", каза шефът на клуба от „Овча Купел“.

Стефанов коментира, че са били необходими много разговори, за да убеди Касабов.

„Надявам се и други клубове да подкрепят Касабов. Той винаги е бил опозиция на Боби Михайлов. Никога не е бил послушник. Винаги е имал собствено мнение, борил се е и се е старал по някакъв начин да помага на българския футбол. Хората нека да преценят дали да слушат „бла-бла“ или да гледат кой какво е свършил. Аз не агитирам и не апелирам", заяви той.

Президентски игри, култови лафове и откровения с Венци Стефанов и Христо Крушарски (видео)

Президентът на "белите" е категоричен, че Михаил Касабов разполага с голям международен опит. "От посочването му за временно изпълняващ длъжността президент той посети мачове в провинцията и показа, че има намерение да съблюдава нещата изкъсо. Президентът на футбола трябва да бъде човек, който да помага на клубовете, а не да е фигурант. Познавам Касабов от много години и смятам, че той ще е точният наследник на Борислав Михайлов", добави той.

От "Славия" потвърдиха, че издигат Касабов: "На заседание на Съвета на директорите на ПФК Славия 1913 АД се взе решение да бъде издигната кандидатурата на г-н Михаил Касабов за президент на Българския футболен съюз на предстоящия Конгрес", написаха от клуба в официалния си сайт. 

Предстоящият Конгрес на БФС ще се проведе на 15 март в хотел "Маринела".

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.