Сигнализирай!

LIVE 4 на "Като две капки" сезон 12 избра своя победител

Gospodari.com
Gospodari.com
11.03.2024 г.
21
0

LIVE 4 на "Като две капки" сезон 12 избра своя победител и това е Мария в образа на Дожа Кет.

Елена като Светльо&The Legends

Първа на сцената тази вечер излезе талантливата актриса Елена Атанасова. На нея в предишния лайф се падна парчето бунтарското рок парче „Let me da te love u” на Светльо & The Legends. Този понеделник обаче тя ще се преобрази в палавата спайска Гери Халиуел да. Тя изпълни хитовото парче от саундтрак албума към филма "Дневникът на Бриджит Джоунс" It's Raining Men.

Иво Аръков като Джордж Майкъл

Следващата вълнуваща имитация беше тази на Иво Аръков. На него се падна предизвикателството да влезе в образа на Джордж Майкъл и да изпълни песента, отлавила музикалните класации през 1984 г. Wake Me Up Before You Go-Go.

Мария като Дожа Кет

Поп фолк фурията Мария получи възможността да се превъплъти в дивата американска рап звезда със 17 номинации "Грами" Doja Cat. Тя да изпълни супер женственото и секси парче Woman.

Панайот като Ерик Клептън

Двукратният носител на „Златният Орфей“ Панайот Панайотов изпълни световноизвестното парче на Ерик Клептън – единственият изпълнител, вписван три пъти в Залата на славата на рокендрола, Wonderful Tonight, вдъхновено от неговата муза и любов модела и фотограф Пати Бойд.

Владо Зомбори като Мария

Бутонът на късмета отреди на водача във временното класиране Владо Зомбори да влезе в обувките на друг участник в любимото шоу на преобразявания, а именно поп фолк дивата Мария. Той изпълни песента „Спомен“ от дебютния ѝ албум, с който изгря на музикалния небосклон.

Християна Лоизу като Ушер

Християна Лоизу предизвика вокалните си и артистични възможности с образа на американския рап и аренби изпълнител и актьор Ъшър. Тя изпя най-популярното парче от четвъртия му албум Confessions -  Yeah!, оглавявало три месеца класацията Billboard Hot 100 през 2004 ч.

Джулияна Гани като Мерлин Менсън

На Джулияна Гани се падна най-сериозното предизвикателство в трети лайв на любимото шоу за преобразявания, а именно ексцентричния представител на течението шок-рок Мерилин Менсън, изпълнявайки Personal Jesus.

Наско като Николина Чакърдъкова

Наско от Б.Т.Р. потопи зрителите в магията на народната музика с песента „Сватба е“ на обичаната българска певица Николина Чакърдъкова.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.