Сигнализирай!

Обиди, заплахи и хвърляне на пиратки в спор между съседи в София (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
24.04.2024 г.
27
0

Междусъседски скандал прераснал в хвърляне на пиратки на метри от главата на 7-месечно бебе в квартал в София, показва NOVA. Камерите са записали проява на агресия срещу семейство Мая и Явор Пешлеевски, което живее в постоянен тормоз.

Всичко започна преди няколко седмици, когато семейството в съседство – Бисерка и Станимир Караканкьови започнаха да хвърлят пиратки около 21:30 часа. Не пред блока, а на терасата, която е на няколко метра от нашата спалня. В това помещение спим не само ние със съпруга ми. Но там е и кошарата на бебето. Както си спяхме, буквално на два метра от главата ни започнаха гърмежи, бебето се разплака. Излязохме, видяхме, че хвърлят пиратки. Обяснението беше, че още няма 10 часа и не ги хвърлят на нашата тераса и могат да си правят каквото си искат.”, разказа Мая Пешлеевска.

“Блокът на страха”: Стотици жители на столичен квартал живеят в страх от агресивен съсед (видео)

По думите ѝ, за да не се вика полиция семейството се опитало първоначално да се разбере със съседите си „чисто човешки”.

Съпругът ми отиде при тях да се разберат спокойно. Но те му налетяха на бой и го изгониха.”, подчерта младата жена.

Агресивният съсед. Стоп кадър: NOVA

Явор уточнява, че част от скандалите стават, когато него го няма вкъщи.

Те са много наясно кога съм вкъщи и кога не. При първата проверка на полицията им беше обяснено, че съпругата ми се страхува и че сме с малко дете вкъщи. Но съседската реакция беше, да дойде да блъска и да псува върху нашата стена и имота ни – което беше заснето от камерите.”, разказва мъжът.

По думите на потърпевшото семейство междусъседският конфликт е възникнал преди около година заради незаконна постройка, за която то е подало сигнал. Това е изострило взаимоотношенията между двете семейства и оттогава тормозът не е спирал.

Коментарът на "Господарите"

За съжаление често ставаме свидетели на такива съседски взаимоотношения, особено когато става въпрос за ремонти. Вместо да се разберат помежду си и да разрешат проблема по най-лесния начин, хората предпочитат да се карат и постоянно да ескалират ситуацията като си отмъщават един на друг.

Съседи се сбиха заради незаконен котел за парно в избените помещения (видео)

Пловдивско семейство се страхува да не изгуби дома си заради строеж на съсед (видео)

Жена във Враца периодично наводнява съседите си нарочно

Нека не забравяме, че все пак никой от нас не живее в балон, а спокойствието ни е свързано с компромиси и комуникация. Животът ни и без това е достатъчно труден, за да го пилеем в дребни кавги и спорове.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.