Сигнализирай!

Депутатите отново излизат във ваканция

Gospodari.com
Gospodari.com
26.09.2024 г.
95
0

Депутатите отново излизат във ваканция. В четвъртък парламентът заседава за последно преди старта на предизборната кампания.

"Във всяко действие има и добро и лошо. Сигурно и нещо добро сме свършили. Сега вътре това, което се случва, е крайно неприятно, защото заради 1-2% да се вдигнат за изборите, се вдигат теми, които нямат абсолютно никакво значение днес", заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. Според него много важни са "двете точки в енергетиката", информира NOVA.

"Този парламент беше един парламент на разпадащите се партии. Реално ние видяхме разпад в ДПС, имаше проблеми в БСП, "Величие". Реално загубихме историческо време. Другото, което се видя, е, че колегите от ГЕРБ не искат да се борят с корупцията дори това да коства 10 милиарда на България", посочи Кирил Петков от ПП-ДБ.

Снимка: iStock

Според Костадин Костадинов, председател на партия "Възраждане", 50-тият парламент ще отиде в историята "доста бързо". "Поредните изгубени месеци от историята на България. България просто вече няма повече време за губене. Дано идващите избори да донесат нещо по-добро за България, но това зависи само единствено на българските граждани", добави той.

Борисов нападнат от…муха (видео)

"Поредният провал на Народното събрание. За три години - седем избора. По-голямата част от Народните събрания бяха мъртвородени. Възможният вариант е да има правителство, което да бъде сборен кабинет, служебен кабинет с експерти", смята Борислав Гуцанов от БСП.

Този парламент можеше в момента да има правителство без ГЕРБ и ДПС. Човекът, който провали това да има правителство извън ГЕРБ и ДПС, се казва Кирил Петков“, каза Тошко Йорданов от ИТН.

Депутатите отново излизат във ваканция

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.