Сигнализирай!

Близките на загинал на пътя 20-годишен моторист излизат на протест (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 3 часа
129
0

Близките на загинал на пътя 20-годишен моторист излизат на протест. Те настояват за справедлива присъда за шофьора, разказва NOVA

Близките на 20-годишния Недялко Бакалски, които след смъртта му дариха органите му и спасиха 4 живота, настояват за справедлива присъда за шофьора, който го е блъснал на ЖП прелез и според обвинението е отнел предимството на моториста. Пред съдебната палата в този час се събират десетки хора в подкрепа на семейството на загиналото момче.

„Ние сме на 5-о поредно заседание, което може и да бъде последно и нямаме присъда на първа инстанция. Не само че не изрази съжаление, а поведението на обвиняемия в залата е меко казано арогантно и ненормално", каза майката на загиналия.

„Моят прекрасен син спаси 4 човешки живота и благодарение на него те получиха втори шанс. Темата за донорството е много тежка и дълга, но и табу в нашето общество", смята тя.

„Тук сме, за да кажем „Стига” на условните присъди. Тук сме всички майки от сдружението, приятели и близки на Неди”, добави тя.

Коментарът на “Господарите”

Подкрепяме протеста на близките и се надяваме най-после някой да чуе призивите им! Стига толкова болка! България няма повече деца за даване! Време е за справедлива и строга присъда за виновния за смъртта на Недялко!

 

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.