Сигнализирай!

Дилърите все по-изобретателни: Купувачът получава картичка с QR код (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 2 часа
204
0

Дилърите все по-изобретателни: Купувачът получава картичка с QR код. В общ Telegram канал може да се осъществи контакт с продавача на наркотици, разказва NOVA.

Четирима задържани за разпространение на наркотици при поредна специализирана акция на полицията срещу търговията с гласове в Бургас. 

„Единият задържан е бил част от схема за наркоразпространение. Схемата включва нов начин на взаимодействие между купувач и продавач. При закупуване на наркотика, купувачът получава картичка с QR код за общ Telegram канал, където във всеки един момент може да влезе в контакт с продавача на дрогата”, коментира комисар Марин Димитров.

Коментарът на “Господарите”

Скъпи приятели, живеем в държава, в която дилърите на гласове и наркотици стават все по-изобретателни и добри, защото институциите им го позволяват. Получават полицейски чадър да извършват дейностите си. Това се потвърди, след като излязоха списъци с имената на купувачи на гласове, а от МВР заявиха, че не са изненадани от видяното. Защо ли? Срамно и позорно е случващото се! 

Затова гласувайте в неделя! Вашият глас е важен, за да настъпи промяна! За всякакви изборни нередности ни сигнализирайте на gospodari.com

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.