Сигнализирай!

Левски с първа домакинска загуба през сезона (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 2 часа
253
0

Левски с първа домакинска загуба през сезона. Берое победи Левски като гост с 2:0 в двубой от 13-я кръг на efbet Лига, предаде Gong.bg.

В 9-а минута Левски организира добро нападение, а Майкон получи отляво и не се поколеба да стреля силно в близкия ъгъл, но Артур Мота внимаваше и изби в корнер. Веднага след това Сангаре имаше добра възможност, но бе блокиран след удар от близка дистанция.

В 32-а минута Левски организира нова добра атака с много подавания, а Александър Колев бе на границата на наказателното поле и намери във вътрешността Фабио Лима, който отправи удар с левия крак, но след рикошет Артур Мота реагира и изби в ъглов удар.

В добавеното време на първото полувреме Александър Колев успя да се пребори превъзходно за топката, като премина покрай двама футболисти в наказателното поле и стреля в близкия ъгъл, но Мота за пореден блесна с феноменално спасяване с една ръка.

В 63-а минута Левски допусна груба грешка в защита, като дойде центриране от десния фланг от страна на футболист на Берое, а Хуанка Пинеда се измъкна от Патрик-Габриел Гелчев и успя да засече, за да открие резултата - 1:0 за Берое.

В 84-а минута Берое организира страхотна контраатака, а Кевин Сейхас пусна извеждащ пас за Сантиаго Годой, който остана очи в очи с Матей Маркович и завърши хладнокръвно в левия ъгъл на стража на "сините". В началото попадението бе отменено поради засада, но след преглед с ВАР се прецени, че ситуацията е чиста и голът бе признат - 2:0 за Берое.

В четвъртата минута на добавеното време топката бе центрирана от десния фланг, а Александър Колев отклони към Мустафа Сангаре, който стреля с глава и прати топката в мрежата на Берое, но попадението на "сините" бе отменено поради игра с ръка на Александър Колев.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.