Сигнализирай!

И Терзиев гласува с машина за "европейска България, за еврозоната и за Шенген"

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 2 часа
105
0

"Гласувах за европейска България, за еврозоната и за Шенген, за това да продължим нашето развитие", заяви кметът на София Васил Терзиев, който упражни правото си на глас чрез машина в 118 Средно училище "Акад. Людмил Стоянов" в ж.к. "Младост" в столицата.

Той изрази надежда след тези избори да ни очаква малко повече стабилност. Терзиев призова хората да отидат да гласуват, както прави той на всички избори.

"Отнема 15 минути, а е основно наше право, което ако не упражним, няма как да искаме да живеем в по-добра държава", подчерта столичният кмет.

"Нека гражданите бъдат активни, да знаят, че всяко едно тяхно действие, като това да гласуват има голямо значение и не бива да се подценява", посочи Васил Терзиев. Според него не може да абдикираме от най-основното ни право и това е да участваме в изборите.

"Ако не ни харесват политиците, самите ние да се занимаваме с политика, ако ни харесват, да намерим кой да ни представлява. Със сигурност трябва да се участва в политическия живот и това да се гласува е от изключителна важност", подчерта кметът на София.

Скъпи приятели, гласувайте свободно и по съвест, за да сложим край на хаоса в страната. Изпращайте ни сигнали за всякакви злоупотреби и нередности на gospodari.com.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.