<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=115072" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Поискаха ост...

Пеевски с лаконичен коментар за поисканата оставка на главния прокурор (видео)

14 Януари 2022
13 1909

След като оставката на главния прокурор Иван Гешев беше поискана от трибуната на Народното събрание, последваха реакции както от управляващите, така и от опозицията.

Депутатът от ДПС Делян Пеевски коментира, че темата „Магнитски“ е затворена за него, пише bTV. Относно поисканата оставка на обвинител №1 той посочи: „Проверете дали е истина това, което правят, запитайте главния прокурор защо не обжалва присъдата на олигарха Иво Прокопиев“.

Поискаха оставката на Иван Гешев от трибуната на Народното събрание

Пеевски внася законопроект срещу "златните паспорти"

Ивайло Мирчев от „Демократична България“ също се изказа по темата: „Очаквам главният прокурор поне веднъж в своето управление да прояви мъжество и да си подаде оставката, защото така се прави“.

Тома Биков от ГЕРБ-СДС коментира, че не е успял да разбере декларацията: „Беше зле написана – фрази за „необясними богатства“ има в арабските приказки“.

От “Възраждане” обявиха че декларацията за демагогия, защото те били внесли законопроект с конкретни стъпки за смяна на главния прокурор.

Пеевски с лаконичен коментар за поисканата оставка на главния прокурор

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции