<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=136479" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тенев: Почти 3...

Петков: Започва мащабна национална акция срещу шофиране под въздействие на наркотици (видео)

07 Юли 2022
0 1112

Започва мащабна национална акция срещу шофиране под въздействие на наркотици. Това обяви премиерът в оставка Кирил Петков, цитиран от bTV.

И допълни: “Трагедията от вчера, подобно на трагедията с Милен Цветков, се дължи на употребата на наркотици и шофиране в нетрезво състояние. Много от тези рецидивисти, които нарочно не спазват правилата, са част от тъмната страна на нашето общество. Никой не трябва да е над закона в България”.

Тенчо Тенев: Георги Семерджиев е системен наркоман (видео)

Петков: Започва мащабна национална акция срещу шофиране под въздействие на наркотици (видео)
Булфото

Полицайка помогнала на Семерджиев да се укрие след фаталната катастрофа

По-рано стана ясно и че служителка на МВР е помогнала на Семерджиев да се укрие след фаталната катастрофа, при която загинаха две млади жени на 22 и 26 години.

Петков: Започва мащабна национална акция срещу шофиране под въздействие на наркотици

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Йордан Йорданов

    07 Юли 2022

    Абе не разбраха ли всички управленски тиквеници, че така няма да стане НИКОГА!!!!!! Докато отрочетата на политици, съдии, прокурори, полицаи и висши държавни чиновници на които децата им извършват престъпления които са рецидив не биват МОМЕНТАЛНО УВОЛНЯВАНИ НИКОГА няма да се спре с такива неща. Както и в случая в Перник, така и тук става въпрос за покровителство от страна на органи на реда на рецидивисти,които са крайно вредни за обществото. Ако въпросния шебек беше получавал своевременно наказанията си щеше да е отдавна в затвора а тези две момичета, които бяха пред прага на житейския си път щяха да са живи. За съжаление по този АБСОЛЮТНО Безнаказан начин

Реакции