<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=136386" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бесни сме. Тр...

Тенчо Тенев: Георги Семерджиев е системен наркоман (видео)

07 Юли 2022
0 1924

На изслушване в Столичния общински съвет (СОС) директорът на “Пътна полиция” към СДВР Тенчо Тенев коментира фаталния инцидент с две жертви в София, за който бе задържан Георги Семерджиев.

„Водачът, който управлява този автомобил, е системен наркоман. Свидетелството му сме го отнели за изтичане на контролни точки“, каза Тенев, цитиран от bTV.

През 2014 г. и 2016 г. са му образувани досъдебни производства за това, че управлява без свидетелство за правоуправление.

Семержиев е отказал да даде проба за наркотици, предстои днес да бъде взета (видео)

Тенчо Тенев: Георги Семерджиев е системен наркоман (видео)

„Миналата седмица столичната полиция го залавя да шофира след употреба на наркотици. Отнето му е и швейцарското свидетелство за управление, което притежава. Същият водач след известно време слага фалшиви номера на автомобила и започва да се движи по улиците на София“, допълни още той. Като изреди и още нарушения на Семерджиев, при които столичната полиция е взела отношение.

Нови подробности за Георги Семерджиев, причинил тежката катастрофа в София

„Ние сме административно наказващ орган. По-големите институции – прокуратура и съд, трябва да вземат решение дали този човек трябва да бъде съден“, допълни Тенев.

Повдигнаха обвинение на Георги Семерджиев (видео)

И призова: „Не можем да огреем навсякъде. Ако има възможност Столична община да ни осигури малко средства и да сложим на повече булеварди стационарни камери за заснемане на скоростта“.

Тенчо Тенев: Георги Семерджиев е системен наркоман (видео)

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции