Сигнализирай!

"Дай акъл" за коалициите, промените и момичетата (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
18.11.2021 г.
32
0

"Дай акъл" за коалициите, промените и момичетата...

Рубриката ни се позиционира пред НДК и поиска малко "акъл" от гражданите по теми, които ни вълнуват през последните дни.

Обсъдихме политическия живот, бленуваните промени за държавата и...момичетата на 21 в. Разбира се, няма как да не споменем Covid-19 и да поспорим за ваксините.

Ето и някои от култовите цитати на хората

Момче, което ние оприличихме с младия Хийт Леджър, смята, че "новата партия ПП с ДБ ще направят този финт и ще включат БСП в играта, реално да сформират коалиция". Това си звучи направо като футболен коментар, но защо не, политиката и футболът вероятно имат общи неща.

"Дай акъл" за коалициите, промените и... момичетата

Друг господин нарече парламента "Сатаниснко място". Според него "няма как, влезеш ли в парламента - излизаш много мръсен".

Перничани “дадоха акъл” на политиците, кмета и на когото решат (видео)

"Дай акъл" за коалициите, промените и момичетата

Интересна теория сподели младеж, който заяви, че "Румен Радев и Герджиков ще се коалират". В същото време смята, че Румен Радев ще е победител на предстоящия балотаж. Младежът призова и "всички момичета на 21 в. да се стегнат малко, 'щото само искат пари и се правят на ненормални. И не знаят какво искат. Като прогнозата за времето са - значи днеска вали снЕг, утре е слънчево, утре - пето, утре - шесто".

"Дай акъл" за коалициите, промените и момичетата

Част от хората призоваха българите да упражнят правото си на глас в изборите. Други обаче не коментираха политиката, защото "не са по тия работи".

За финал момиче ни прикани "да ходим на театър и да ценим изкуството повече". Не такива са интересите явно на някои тийнеджъри, които си пожелаха "да легализират тревата за цяла България".

Изводът от тези няколко минути даване на акъл

Българите сме от тази порода хора, които винаги имаме акъл за даване. Дали някой ще го приеме обаче е личен избор. Както и кой от всички дадени "акъли" ще вземем. Бъдете отговорни!

“Дай акъл” за изборите, ваксините и цените (видео)

"Дай акъл" за коалициите, промените и момичетата

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.