Сигнализирай!

Репортерът ни Виктория Симеонова с ново престижно отличие

Gospodari.com
Gospodari.com
17.12.2021 г.
20
0

Репортерът ни Виктория Симеонова с ново престижно отличие - тя е на второ място в конкурса за качествена журналистика "Валя Крушкина", категория "Млада надежда". Материалът, с който Вики заслужи наградата, е за финансовата пирамида, ощетила хиляди хора с колосални суми. Можете да си припомните най ярките моменти от разследването тук:

Йордан Моллов и Кирил Джабаров са сред арестуваните членове на Финансовата пирамида, която в “Господарите” разследваме от години (РЕПОРТАЖ)

За тазгодишните награди "Валя Крушкина"

На 16 –ти декември 2021 година се проведе церемония по връчване на наградите „Валя Крушкина – журналистика за хората“, част от Фонд „Валя Крушкина“. Десетото юбилейно издание на наградите за качествена журналистика се излъчи на живо в социалната мрежа Facebook.

Илияна Николова e изпълнителен директор на Фондация „Работилница за граждански инициативи“, домакин на Фонда. Tя обяви победителите в 4-те категории, както и носителят на Голямата награда. Всички отличени получиха и емблематичната за конкурса статуетка с формата на „Круша“ . Опасността от коронавируса принуди организаторите за втора поредна година да отменят официалната церемония.

Жури в състав Владимир Йончев, OFF News, Мария Чернева, БНТ, Николина Димитрова, Bulgaria ON AIR, Петьо Цеков, в. Сега, Пролет Велкова, Дарик Радио, Росен Цветков, bTV, Силвия Великова, БНР, Стояна Георгиева, Mediapool определи призовите тройки в четирите категори на конкурса и Голямата награда, измежду 130 материа на 66 журналисти.

Голямата награда на конкурса отиде при Мария Цънцарова от bTV. В категория "Електронни медии" победител е Миролюба Бенатова от ТВ1. "Пишещ журналист" е Борис Митов от "Свободна Европа". Победител от "Снимащ журналист" е Мирослав Михайлов от "Свободна Европа". Наградата за "Млада надежда" печели Кристиан Юлзари от Schoolmedia - в тази категория е и второто място за Виктория Симеонова.

Кои са останалите отличени, може да видите на сайта на Фонд "Валя Крушкина"

Репортерът ни Виктория Симеонова с ново престижно отличие

Пореден приз за "Господарите" тази година

Само за една година бяхме сред лауреатите на седем престижни журналистически конкурса - "Даниела Сеизова - журналистика за хората", "Див кестен" за екожурналистика, "Зелено перо" също с еко насоченост, "Радостина Константинова" - за разследваща журналистика, "Червена линия" - за журналистика срещу корупцията, "Човек на годината" - за журналистика с кауза, а сега и "Валя Крушкина - журналистика за хората". Това е поредно доказателство, че усилията ни въпреки всички ограничения се оценяват на високо ниво. И че си струва.

Благодарим ви, приятели!

Репортерът ни Виктория Симеонова с ново престижно отличие

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.