Сигнализирай!

Разкритията за "Възраждане" продължават: Руско посолство, Пеевски, Борисов и още (РЕПОРТАЖ)

Gospodari.com
Gospodari.com
23.03.2023 г.
33
0

Разкритията за "Възраждане" продължават: Руско посолство, Пеевски, Борисов и още описа ексклузивно пред нашия репортер Виктория Симеонова криминалистът Иван Савов, който е и бивш член на партията. Вчера ви показахме първата част от разказа му. Той описа разочарованието си от уж патриотичната идея, от поведението на Костадинов и от факта, че той се държи "като фюрер".

Бивш член на “Възраждане”: Костадинов разпределя заплатите на депутатите (РЕПОРТАЖ)

Отношенията с Руското посолство

Официално Костадинов никога не е признавал, че посещава това място. Но неофициално от сигурни източници се знае, че той е бил там десетки пъти. По думите на Иван Савов най-вероятно е намерил начин да "капитализира" своята публична русофилия, което е и причина за честите му посещения там. Интересна е и връзката с организацията "Православна зора", която официално е обявена за терористична. Тя обаче открито изразява своята подкрепа към "Възраждане", а това по никакъв начин не притеснява представителите на партията.

Пеевски, Борисов, Доган, Гешев?

Иван Савов разказа, че открито Костадинов се обявява срещу изброените политици. Уви, когато се нуждае от помощ, по думите на криминалиста, той е използвал съдействието на "кръгове около Пеевски". Борисов пък получи награда от фондацията, на която официално Костадинов дари партийната си субсидия, когато обяви, че я дарява за благотворителност. Що се отнася до главния прокурор, Костадинов упорито избягва да го коментира. От една страна според Савов прокуратурата първоначално е била доста строга към "Възраждане". Но по-късно не обръща внимание на сигналите за проблемите с регистрацията на партията. Глуха е и за призивите за насилие по време на протестите на "Възраждане".

Посланието

Вероятно "Възраждане" ще последва съдбата на "Атака". Вероятно обаче и преди това хиляди хора ще бъдат излъгани и разочаровани за пореден път. Това е причината Иван Савов да реши да говори открито за проблемите в партията.

Скъпи приятели, надяваме се с тази серия от материали сме ви провокирали поне малко да мислите по-критично, да гледате внимателно какво правят реално политиците, а не само какво говорят и да не се оставяте да ви манипулират.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.