Сигнализирай!

Гешев го няма, системата остава ("Коментарът на "Господарите")

Gospodari.com
Gospodari.com
16.06.2023 г.
20
0

Гешев го няма, системата остава - това е коментарът на "Господарите", написан от колегата журналист Дани Йорданов.

5-те гряха на Румен Радев (“Коментарът на “Господарите”)

Гешев е освободен от длъжност, президентът подписа указа. Системата изплю поредния бушон.

Бушонът вече не е тук, системата остава. Нямаме поводи за радост. Системата възпроизвежда юридически, политически и административен боклук. И ще продължи да го прави, разбира се, докато на власт са мутрите и отрочетата на ДС. Те са силните на деня, макар че се движат в сенките. Никога не са си тръгвали, само пишат сценарии след сценарии.

Фигурата на главния прокурор

Гешев няма как да ни липсва, разбира се, след като беше в съюз с дявола. Самият той си призна, когато си скъса оставката демонстративно, че има връзки с ДПС и ГЕРБ. Последните му действия дори започнаха леко да превръщат Борисов в жертва, а Пеевски си остана все така чист.

Да, Гешев работеше за Борисов, дори когато се обърна срещу него. И не е спирал да работи за Пеевски.

От цялата история стана прозрачно ясно, че разделение на властите няма, има едно ненормално и неморално възпроизвеждане на злото. Мултиплициране на боклука, който ни задушава толкова много години. Той ще продължи да възпроизвежда гешевци, борисовсци и такива като Пеевски. Просто защото някой някъде там в сенките има нужда от тях.

Нека проследим какво ще стане насетне, но и нека не позволяваме инсталирането на още бушони. Те ще продължат да работят за себе си и дълбоката държава...

Междувременно се очаква Висшият съдебен съвет да избере нов главен прокурор. Но вероятно ще трябва първо нов Висш съдебен съвет.
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.