Сигнализирай!

"Господарите" атакуват с неудобни въпроси депутатите (РЕПОРТАЖ)

Gospodari.com
Gospodari.com
16.09.2023 г.
19
0

"Господарите" атакуват с неудобни въпроси депутатите. Редовната рубрика на Дани Йорданов продължава да търси истината по актуалните теми в държавата.

Тук отново пред нашия микрофон застават народни представители от всички партии. Имаме хора от ГЕРБ, ППДБ, "Възраждане", ДПС, БСП и ИТН.

Наше подставено лице опита да направи дарение за “Детски линейки сега” (РЕПОРТАЖ)

Питанията

Въпросите на Дани Йорданов от "Господарите" засягат вноса на украинското зърно и инфлацията. Колегата предполага, че думите на Кирил Петков, че вносът ще смекчи инфлацията, са свързани с посолствоТО от записа. За момента няма ясна обосновка как точно ще проработи този механизъм.

Също важен въпрос са и кметските избори. Дискутираме и това, че като ли отстрани изглежда, че ГЕРБ и техните партньори от ППДБ са се разбрали да си преразпределят страната с по-силни и по-слаби кандидати. В Пловдив Манол Пейков, който има рекорден брой преференции на предните избори, се очакваше да бъде кандидат за градоначалник. В последния момент се реши да бъде далеч по-непопулярно име - Ивайло Старибратов. Подобна е ситуацията и със Стела Николва във Варна.

Още актуални питанки

Предполагаме също, че депутатите са богопомазани, тъй като за кметския вот ще почиват отново 3 седмици. Така почиват лятото близо месец, зимата - също. Сега и трета почивка си взимат.

Дани Йорданов пита също дали Бойко Борисов се страхува от това, което може да извади Васил Божков. Напоследък лидерът на ГЕРБ е доста мълчалив по отношение на Черепа. А сме свикнали да не спира да говори от сутрин до вечер. Дори понякога в началото на деня да казва едно. Пък в края - съвсем различно.

Покана

Междувременно от ДПС канят нашия репортер да се включи в редиците им. Това прави Рамадан Аталай - близък на Ахмед Доган. Той предлага интересно кариерно развитие на колегата. Поканата е отклонена и следват нови питанки дали Пеевски точно сега се облизва за службите.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.