<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=121023" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Арестуваха у...

Руският Попай смути фитнес маниаците с фалшивия си бицепс (видео)

05 Март 2022
0 446

Руският Попай смути фитнес маниаците с фалшивия си бицепс. Изкуствено напомпаните ръце на Кирил Терешин карат хората да се тревожат за неговото здраве. Мнозина го призовават да потърси медицинска помощ.

Доктори предупредиха Руки Базуки, че ще умре, ако не премахне желето от бицепсите си (видео и снимки)

Руският Попай смути фитнес маниаците с фалшивия си бицепс (видео)

Руки Базуки, както се нарича Кирил в социалните медии, е оприличен на анимационния герой Попай Моряка, след като инжектира вазелин в ръцете си. Така иска да има гигантски мускули.

Въпреки че той се оказа популярен онлайн, натрупвайки над 950 000 последователи в TikTok, редица фенове изразиха загриженост за здравето му в последните клипове.

25-годишният мъж от Русия е претърпял множество коригиращи операции. Включително миналата година за отстраняване на бучки втвърдено желе и “мъртви мускули” от бицепсите.

След като беше предупреден от лекарите, че може да бъде изправен пред ампутация или дори смърт, той отговори. “Набоцках ръцете си, когато бях на 20, поради собствената си глупост. Не мислех за последствията”.

Но въпреки процедурите, изглежда, че ръцете му все още страдат от ефекта от инжекциите. Тъй като мускулите му продължават да остават изключително подути.

Десетки фенове се обърнаха към Терешин да потърси допълнителна медицинска помощ.

“Потърсете професионална помощ, преди да е станало твърде късно… СЕРИОЗНО!”

“Отиди в болницата”.

Това са само част от коментарите.

В резултат на това тъканта умира и се втвърдява като дърво, можете дори да почукате по него и да чуете обичайния звук.”

Това казва през 2019 г. д-р Мелников от Московския държавен медицински университет “Сеченов”.

“Вазелинът засяга цялото тяло, особено бъбреците. Мисля, че Кирил не осъзнава напълно последствията от това, което е правил.”

Въпреки че хирургът отстрани част от този материал, той успя да оперира само едната ръка. Терешин се подложи на допълнителна процедура през 2021 г. И все още има да прави операции в бъдеще.

“Трябваше да мисля за това по-рано, знам. Oбвинявам себе си, знам, че съм виновен”, коментира пък главният герой в тази история.

Руският Попай смути фитнес маниаците с фалшивия си бицепс (видео)

Източник: ladbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции