Сигнализирай!

Скандалите на Мондиала в Катар в „Топ 5 с Дани и Данчо“ (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
20.12.2022 г.
964
0

Изпратихме едно от най-противоречивите и критикувани Световни първенства по футбол. В новия епизод на „Топ 5 с Дани и Данчо“ ще ви предложим нашата класация за най-големите скандали в Катар.

Първият дойде още в деня на откриването, когато в най-голямата фензона в Доха се получи истинско меле. В резултат на струпването на огромен брой фенове и лошата организация десетки посетители бяха приети в болница. За първи път на световни финали се коментира темата с фалшиви фенове. Десетки медии направиха разследвания затова дали организаторите плащат на подбрани актьори от Индия, Бандгладеш и Пакистан да се правят на запалени привърженици на отборите участници с цел по-добра атмосфера. Не липсваха инцидентите и скандалите с репортери отразяващи първенството в Катар. Датски журналист беше цензуриран и заплашен с взимане на камерата. Аржентинска репортерка беше обрана по време на интервю.

Германският национален отбор получи забрана от ФИФА капитанът Мануел Нойер да излезе с капитанска лента с цветовете на ЛБГТ движението и надпис „One Love“. Това накара Бундестима да се снима със запушени усти преди мача с Япония в знак на протест срещу решението на световната централа. Най -големият удар по феновете дойде ден преди старта на първенството. Тогава ФИФА и организаторите от Катар забраниха продажбата на бира в и около стадионите в Катар. Решението предизвика сериозно недоволство, а някои от агитките измислиха специални песни срещу решението.

Най-скъпоплатените треньори на Мондиала в „Топ 5 с Дани и Данчо“ (видео)

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Спорт

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.