<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=143444" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Демерджиев: П...

Загинал и 9 ранени след верижна катастрофа на пътя София-Самоков (видео)

07 Септември 2022
0 749

Загинал и 9 ранени след верижна катастрофа на пътя София-Самоков – за инцидента съобщава NOVA.

Инцидентът е станал в късните часове на вторника на бул. „Самоковско шосе”, на отбивката за Бистрица. При катастрофата има загинал и девет ранени, двама от които са в тежко състояние. В тази отсечка има ограничение от 30 км/час.

Загинал и 9 ранени след верижна катастрофа на пътя София-Самоков (видео)

Георги Семерджиев е бил сам в колата по време на катастрофата на булевард “Черни връх”

„В посока Панчарево лек автомобил губи управлението и навлиза в насрещното движение. Възможно е да е предприето изпреварване, въпреки че е забранено. В автомобила са пътували момче и момиче, които са се прибирали от семейно тържество. Момчето е шофирало. Има версия, че има употреба на алкохол, но това ще кажат назначените експертизи”. Това заяви в ефира на „Здравей, България”  експертът по пътна безопасност Диана Русинова. “В района се предприемат и много неправилни изпреварвания, въпреки че маркировката го забранява”, допълни тя. 

По думите ѝ насрещно движещият се автомобил, в който са се врязали младежите, се е движил с 90 км/час. При челния им сблъсък в тях се врязва и трета кола.

„Във втория автомобил е имало четирима души. Двама от тях са в тежко състояние. Те са били в предната част на колата. Другите са с по-леки наранявания. По-леко пострадали са и пътуващите в третия автомобил. Загиналия всъщност е шофьорът в първата кола, а спътничката му е с тежки наранявания и множество фрактури”, посочи Русинова.

Загинал и 9 ранени след верижна катастрофа на пътя София-Самоков

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции