<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=117806" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: US конгресмен...

Показаха златен куб за 11,7 млн. долара в Ню Йорк (снимки)

05 Февруари 2022
0 1560

Златен куб за 11,7 млн. долара бе показан в Ню Йорк като произведение на изкуството. Красивата златна скулптура бе изложена директно върху снежната земя при засилени мерки за сигурност.

Втори случай на изнасилване в метавселената на Зукърбърг

Показаха златен куб за 11,7 млн. долара в Ню Йорк (видео)

Арт инсталацията е дело на немския художник Никлъс Кастело.

Страните на златния куб са с размери 45 см, като той не се продава. Стойността му обаче е 11,7 млн. долара. Интересното е, че е кух и стените му са с дебелина 63 мм.

Кастело пусна и своя собствена криптовалута, която нарича Castello Coin ($CAST), или Монета на Кастело на български език.

Кубът е отлят в Арау, Швейцария, използвайки 24-каратово злато 999.9. Кубът на Кастело беше монтиран в Централния парк на Ню Йорк в 5 сутринта вчера.

Токенът на художника, Castello Coin ($CAST), все още няма данни за CoinMarketCap, но жетоните се продават на неговия уебсайт за $0.45 всеки.

Според уебсайта на Castello, кубът свързва „класиката с дигиталния свят“ с цел да включи повече хора в света на криптовалутата. Той гледа на $CAST като на „цифрово злато“ и създава токена в Швейцария, като самия куб. $CAST е разработен от Swiss blockchain фирма ДСЕНТ АГ.

Що се отнася до това за какво може да се използва $CAST, все още не е ясно. Маркетингът около токена казва, че случаите му на употреба са за „насърчаване на артистични таланти“, за „инвестиране в ексклузивни продукти“ и за закупуване на NFT.

Показаха златен куб за 11,7 млн. долара в Ню Йорк (видео)

Източник: bg.bitcoinethereumnews.com, ladbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции