<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=134334" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Италианска и ...

“Дългия каза да не закачаш Сталийски”: история за един партньор за карти на Борисов

20 Юни 2022
0 14306

Април 2008 г. Тогавашният кмет на София Бойко Борисов гостува в предаването на Виолета Сечкова по TV2. Веселият диалог от видеото се води по повод партньора на карти на Борисов, с когото Сечкова живее, Александър Сталийски – Борисов иска да ги жени в кметството. Две години по-късно жълтите медии съобщават, че моделката ще води вечерно тв шоу по bTV, за да конкурира Слави Трифонов.

Сталийски, ресторант “101” и зона Н007

“Дневник” припомня тези факти, които могат да се проверят през изцяло публични източници, защото Александър Сталийски беше посочен и от отцепилите се депутати от парламентарната група на “Има такъв народ”. И макар че не е публична фигура, името му през последните над 20 години често е влизало в новините.

&#8220;Дългия каза да не закачаш Сталийски&#8221;: история за един партньор за карти на Борисов

Подалият оставка министър на спорта от квотата на “Има такъв народ” Радостин Василев хвърли камъка в блатото, като обяви, че председателят на парламентарната група Тошко Йорданов го посетил в министерството и му казал: “Пич, Дългия каза да не закачаш Сталийски.”

Повече по темата четете в “Дневник”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции