<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=111009" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ДПС при Радев...

ДПС отрича в редиците им да има депутат, охрана на Пеевски (видео)

07 Декември 2021
0 21912

ДПС отрича в редиците им да има депутат, охрана на Пеевски, съобщава NOVA.

Повод за позицията са думи на народния представител от „Продължаваме Промяната” Христо Петров, известен като Ицо Хазарта. В интервю за NOVA Петров разказа, че му е направило впечатление как от ДПС имат депутат, който придружава Пеевски. От Движението заявиха обаче, че в първия работен ден до Делян Пеевски е бил народният представител Ахмед Ахмедов. Той е заместник-председател на партията, има дълъг политически опит и е шести мандат народен представител.

ДПС отрича в редиците им да има депутат, охрана на Пеевски (видео)

Ицо Хазарта: Имах предложение да вляза в изпълнителната власт (видео)

„ДПС имат депутат, който всъщност е охранител. Когато Пеевски отива до тоалетната, той тръгва с него. Когато някой друг от тяхната група напуска залата – той също отново отива с него. Това е депутат със заплата, който е сложен на избираемо място и ще гласува закони. А всъщност е охранител”, заяви Христо Петров в неделя.

Отговори председателят на ДПС Мустафа Карадайъ. „Да, охрана съм – на всички български граждани, на правата и свободите на българските граждани, на човешките права, на гражданските и политическите права и свободи. И не само аз, а и цялата ни парламентарна група, цялото ръководство на партията, цялата партия сме охрана”, заяви Карадайъ след консултациите на партията при президента в понеделник.

ДПС отрича в редиците им да има депутат, охрана на Пеевски

Източник и видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции